Find en bilforhandler

06 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Der er mange ting, der skal haves i baghovedet, inden man vælger den bilforhandler, som man ønsker at handle med. Det er f.eks. vigtigt at sørge for at tjekke bilens baggrund, historie og nuværende stand, inden man køber den – i hvert fald når det kommer til køb af brugt bil.

Det er dog stadig vigtigt at være opmærksom, selvom man køber en ny bil. Selvom den er ny, så er den bygget af og har været i hænderne på mennesker. Fejl kan forekomme.

Ting du skal huske når du køber brugt

Når du køber en brugt bil, er der større risiko for at købe katten i sækken, end hvis man vælger at købe en ny bil, direkte fra forhandleren.

Når man køber brugt bør man tjekke om oplysninger som sælger har givet, stemmer overens med de oplysninger et nummerpladetjek giver. Derudover er det vigtigt at være opmærksom på bilens generelle stand – at den er ikke er skadet, eller er fyldt med rust. Du skal vide hvad du køber og siger ja til.

Ting du skal huske når du køber nyt

Selvom du køber ny bil, så bør du stadig tjekke om bilens oplysninger stemmer overens. Tjek f.eks. stelnummeret og lav samtidig et nummerpladetjek, så du kan være sikker på at du er første ejer, og at der ikke er nogen nævneværdige problemer med bilen.

For det meste er det sikkert at købe en ny bil, men det er stadig godt at køre en god prøvetur i den. Både for at mærke om det er bilen for dig, men også for at tjekke at der ikke er noget galt med bilen, og om der er noget sælger ikke har fortalt. På den måde er du sikker på at du ikke køber katten i sækken, men i stedet får en bil der lever op til dine forventninger.

More articles