Find din lokale tandlæge i Gistrup

02 oktober 2019 Astrid Pedersen
Find din lokale tandlæge i Gistrup

Er du også bagud med hensyn til dine rutine mæssige tandlæge besøg – og føler du, at det bliver mere og mere pinligt, jo længere du venter? Det er der ingen grund til. Faktisk er der al mulig grund til at komme af sted – hellere i dag end i morgen. Der er nemlig kun to måder, hvorpå du effektivt kan forebygge sygdomme og lidelser i tænder og gummer, som i yderste konsekvens kan koste dig en tand eller flere, og det er ved at holde en god mundhygiejne ved hyppig tandbørstning og rensning med tandtråd – og så et besøg hos tandlægen en gang hvert halve år.

Hvorfor skal jeg gå til tandlæge – mine tænder har det jo fint?

Selv om du ikke kan mærke smerter eller ubehag i dine tænder eller i dit tandkød, er det ikke ensbetydende med, at du uden videre kan springe dine tandlæge besøg over. Når du sætter dig i stolen hos en dygtig og erfaren tandlæge, giver du nemlig ham eller hende mulighed for at vurdere, om der skulle være ansatser til sygdomme i tænder eller tandkød – for eksempel en parodontose i anmarch, eller en syreskade, som kan udvikle sig til alvorlig karies.

Er dette tilfældet, vil tandlægen iværksætte en forebyggende behandlings plan, som har til formål at forhindre lidelsen i at udvikle sig. Og samtidig vil dine tænder, gummer og tandkødslommer blive renset i bund, således at bakterier får sværere ved at leve og formere sig.

Hvor finder jeg en god tandlæge i Gistrup?

Leder du efter en dygtig tandlæge i området omkring Storvolde, Klarup og Gistrup, kan du eventuelt lægge vejen forbi tandlægerne i Klarup. Her får du en grundig og professionel behandling fra start til slut – og det er ikke dyrere end en tur til frisøren!

Læs mere på tandlaegerne-klarup.dk

Flere Nyheder