Find din lokale maler hos dit malerfirma på Amager

12 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Skal hjemmet shines op – og skal resultatet være lækkert, ensartet, og ikke mindst langtids holdbart? Så bør du vælge en professionel løsning, som inkluderer en eller flere dygtige og faglærte malere.

Hvorfor kan jeg ike bare udføre malerarbejdet selv?

Malerarbejde består i andet – og langt mere – end blot påføring af maling. Hvis dine vægge og lofter skal stråle, og dit indvendige træværk fremstå skinnende og pletfrit, er det vigtigt, at forarbejdet udføres til punkt og prikke. Dette er en del af malerarbejdet, som mange mennesker overser, og som hurtigt kan komme til at lægge beslag på rigtig mange timer.

Når man både skal pille gammelt tapet ned, reparere eventuelle skader i pudset på væggene, og måske endda sætte filt op eller fuldspartle benævnte vægge forud for det egentlig malerarbejde, har man hurtigt brugt en weekend – og mere til, afhængig af størrelsen på boligen. Og forud for dette arbejde skal der købes stort ind, hvilket de fleste også glemmer at medregne.

Det er ikke gratis selv at male sit hus eller sin lejlighed. Uanset antallet af kvadratmeter, skal man som minimum investere i malerruller, malerpensler, bakker, spartler og måske endda en trappestige. Og det er slet ikke sikkert, at man nogen sinde kommer til at få brug for alle disse maler redskaber igen.

Der ud over skal man i diverse byggemarkeder og maler butikker for at finde maling (til såvel vægge, lofter, vådrum og træværk), primer, grunder, sandpapir, spartelmasse og andre materialer. Disse udgifter løber hurtigt op – og man har ike, på samme måde som et malerfirma, mulighed for at udnytte diverse stordrift fordele og fradrags ordninger.

Få et stærkt tilbud hos dit lokale malerfirma

Alt i alt kan det faktisk bedst betale sig at kontakte dit lokale malerfirma for et tilbud på maling af hjemmet. Find dit malerfirma på Amager hos Malerkanonen.dk

More articles