Find det bedste værksted til bilsyn i Aabenraa

21 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når dit køretøj bliver indkaldt til syn, sker dette enten ifølge reglerne om periodisk syn, eller som følge af en ændring i registrerings attesten. Dette kan for eksempel være i forbindelse med et ejerskifte. For dig som ejer af enten en personbil eller en varevogn, en trailer eller en motorcykel betyder det, at du skal finde en synshal, som kan udføre dette syn og udfylde en såkaldt syns attest.

Hvorfor skal køretøjet synes?

Der er indført lovkrav om obligatorisk syn af alle motorkøretøjer med varierende intervaller og kriterier for at sikre, at disse er i forsvarlig og lovpligtig stand, således at de ikke udgør en fare for sikkerheden på vejene.

Hvilke services tilbyder LB Bilsyns synshal i Aabenraa?

Du kan med fordel benytte LB Bilsyn i Aabenraa hvis du skal have udført syn af din varebil eller lastvogn på over 3500 kg. Denne synshal er nemlig særligt udrustet til at kunne håndtere de obligatoriske periodiske syn af netop disse former for tunge køretøjer – og samtidig har personalet en stor special viden omkring erhvervs køretøjer og de belastninger, som disse udsættes for. Dette betyder, at du hos LB Bilsyns bilsyns haller i Aabenraa er sikret det grundigste og mest troværdige syn af din lastbil eller din varevogn, og samtidig kan få de professionelle medarbejderes råd og vejledning omkring køretøjets pleje og vedligeholdelse.

I de samme synshaller i Aabenraa er det muligt for dig at få synet campingvognen, heste traileren, båd traileren eller andre former for påhængs køretøjer. Disse skal nemlig synes, når registreringen ændres, for eksempel i forbindelse med overdragelse eller ejerskifte ved salg. Hos LB Bilsyn i Aabenraa, hvis synshal er centralt beliggende hos Hos Skifter Lastbil A/S på Lundsbjerg Industrivej, vil du få den bedste behandling og en udførlig syns attest på dit tunge køretøj eller på din trailer.

Du kan læse mere om LB Bilsyn på lb-bilsyn.dk 

More articles