Find de bedste brugte biler på online bilportal

11 October 2019 Astrid Pedersen

editorial

Har du længe haft en ny bil øverst på ønskeligsten, men ikke fået gjort noget videre ved sagen? Ynder du at svømme hen i lækre brochurer, hvor skinnende, nye modeller gør sig til og præsenterer deres forførende specifikationer – men segner du lidt, når du når til prisen?

Det giver en verden af mening. Nye biler i Danmark er nemlig helt utroligt dyre, hvilket skyldes skatter og afgifter. I andre lande betaler du måske en tredjedel af denne pris for en ny bil – men den danske stat har besluttet at pålægge så høje skatter og afgifter, at det er ganske urealistiske for en almindelig lønmodtager at betale en ny bil kontant.

Få meget mere bil for pengene, når du køber brugt

Derfor er der mange, som vælger at købe deres nye bil i en brugt version. Markedet for brugte biler i Danmark bugner formelig med lækre biler, som ingen ting fejler, ud over at de har et par år eller fem på bagen – og dermed har mistet det meste af deres nypris. Dette betyder, at du for en brøkdel af det beløb, du ellers skulle erlægge for en fabriksny bil, kan få en ganske udmærket bil i samme størrelse og klasse – og er du heldig, følger der en masse lækkert elektronisk udstyr med, som du ellers havde skulle betale ekstra for.

Det kan, med andre ord, godt betale sig at gå på jagt efter sin nye bil på markedet for brugte biler. Du bør dog sikre dig, at du køber din nye, brugte bil gennem en autoriseret forhandler. På den måde kan du være sikker på, at der er et fornuftigt forhold mellem kvalitet og pris.

På den online bilportal Biltorvet.dk kan du finde samtlige annoncer for brugte biler til salg hos anerkendte brugtvogns forhandlere over hele landet.

More articles