Få undersøgt din brugte ford af en fordmekaniker

01 November 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Går du og overvejer at købe en brugt Ford, uanset type eller alder er det en god ide at få en uvildig ford mekaniker til at gennemgå den inden du siger ja til at købe den. Bor du i Aalborg, kan du med fordel søge på internettet efter en ford mekaniker i Aalborg. 

Hvis du går med planer om at købe en brugt bil, er det en god ide at få den undersøgt at en mekaniker, før du siger ja tak til at købe den. Som regel vil han finde et sted mellem 6-8 fejl i følge FDM.

Forhandler eller privat sælger

Når du skal finde en brugt bil sker det typisk enten via en forhandler eller en privat sælger. Begge har fordele og ulemper. En privat sælger er typisk billigere end en forhandler, men det skyldes primært, at salget ikke er underlagt købeloven og du køber bilen som beset.

Hos en forhandler har en mekaniker som regel gennemgået bilen og har der været fejl er det blevet repareret. Samtidig er handlen underlagt købeloven og der medfølger en garanti. En garanti er selvfølgelig svare til bilens værd. 

Går du med planer om at købe en bil. Brugt som ny, skal den som ofte sælges igen, derfor er det allerede når du køber bilen en god ide at have et salg i tankerne. Det betyder helt lavpraktisk at du skal lade være med at ryge i bilen. Det er også en god ide at lade være med at spise i bilen. Fedtfingre gør ikke godt godt når bilen skal sælges.

Får bilen gennemgået af en Fordmekaniker eller en anden autoriseret mekaniker. Rengør bilen og få taget gode og retvisende billeder og skriv en ærlig salgsbeskrivelse. Ærlighed kommer du længere med. Det gælder uanset om du selv vil sælge bilen eller sælge via en forhandler.

More articles