Få tilbud på maling af boligen hos dit malerfirma på Amager

01 July 2019 Astrid Pedersen

editorial

Går du i tanker om at sælge din bolig? Leder du efter idéer til måder, hvorpå du kan få din lejlighed eller dit hus til at fremstå indbydende, selv om boligen har nogle år – og en del dagligdags slid – på bagen? Så bør du først og fremmeste gå efter de lavt hængende frugter, og friske boligen op på de arealer, hvor slitagen er mest iøjnefaldende.

Du kan for eksempel sørge for, at badeværelset bliver afkalket, og eventuelt sætte nye fuger mellem fliserne. Køkken skal selvfølgelig skures rent, og du kan med fordel give alle træ elementer – for eksempel bordplade og skabslåger – en slibning, efterfulgt af en gang olie. Og hvis du virkelig ønsker at gøre en kæmpe forskel, kan du få en professionel maler til at give lofter, vægge og indvendigt træværk i alle stuer og værelser en grundig overhaling.

Hvorfor skal jeg overlade malerarbejdet til en maler?

Måske tænker du, at det kan du da sagtens selv klare. Men et ordentligt og gedigent stykke malerarbejde tager tid og tålmodighed. Hvis væggene og lofterne skal være smukke og ensartede forud for en fremvisning eller et åbent hus arrangement, så nytter det ikke noget blot at smøre en klat maling ud hist og her. Og du skal regne med, at maling af træværk også kræver en del forarbejde og sans for finesser.

Står du i øvrigt med en anden bolig på hånden, som måske også skal sættes i sand, er det tvivlsomt, om du kan sætte den nødvendige tid af til projektet. Med en dygtig, faglært maler kan du til gengæld være sikker på, at arbejdet bliver gjort ordentligt, og at din bolig kommer til at præsentere sig fra sin absolut bedste side over for potentielle købere.

Du kan finde dit lokale malerfirma på Malerkanonen.dk, og her få et uforpligtende tilbud på maling af hus eller lejlighed.

More articles