Få slebet gulvet på kontoret

12 October 2020 Camilla Skøtt

Byder du egentlig dine kunder velkommen med et godt førstehåndsindtryk? Det er ikke kun indretningen i private hjem, der bliver lagt mærke til – det gælder bestemt også hos virksomheder. Gulvet er en essentiel del af helhedsindtrykket, fordi overfladen er så stor, og har du ikke styr på gulvet, er det svært at gøre et godt indtryk.

Derhjemme passer du på både vægge, gulve og inventar, og du sørger kontinuerligt for at vedligeholde, så de forskellige dele af din bolig kan holde sig flotte i mange år. På kontoret er det lidt anderledes, for det er ikke dine personlige rammer, og der er andre, der tager sig af den daglige rengøring. Men… når det er sagt, så går det ikke at ligge på den lade side, når det kommer til vedligeholdelse.

Er trægulvene på kontoret slidte, bør du give dem en gulvafslibning og en ny efterbehandling, så din virksomhed fremstår professionel og velplejet. Kig fx her: https://gulvkanonen.dk/ 

Efterbehandling til kontorgulvet

Trægulve på kontoret er helt bestemt flot, men det kan også være et problem med alle de mennesker, der hver dag går ind og ud og frem og tilbage med sko og alskens andre ting. Løse tæpper kan være svære at styre, og derfor er det en god idé, hvis du vælger en stærk overfladebehandling til gulvet, så det kan klare presset.

Lakering er den bedste mulighed, når vi taler slidstyrke, og et ekstra plus i den sammenhæng er, at lak er yderst rengøringsvenligt, og så kræver det intet vedligehold. Du får altså flotte gulve på kontoret, som det almindelige rengøringspersonale kan holde ved traditionel støvsugning og gulvvask.

Er du usikker på, om det er den rette løsning for dig, så henvend dig hos din lokale gulvmand. Her kan du altid få gode råd med på vejen, ligesom du kan få et tilbud på, hvad det vil koste at sætte gulvene i stand.

More articles