Få meget køreglæde i en brugt Golf

17 August 2019 Søren Black

editorial

Mere populær end Ford T

Tyske Volkswagen er verden over kendt for at levere biler i en hel fantastisk kvalitet. Alle modeller er kendetegnet ved flot design og en fantastisk kvalitet. Folkevognen kom til verden i 1930’erne, hvor det var planen, at den almindelige tysker skulle spare op til sin egen bil. På grund af krigen kom der først rigtig gang i produktionen af Folkevognene i efterkrigsårene. Her blev modellen WV type 1 sat i produktion og blev så populær, at den slog Ford T af tronen som den mest producerende bil nogensinde. Op i 1970’erne manglede Volkswagen dog en afløser, og her kom Golfen som den store redning. Lige fra starten i 1974 blev denne mellemklasse bil uhyre populær på grund af sin nytænkning og funktionalitet, der begejstrede køberne meget. Siden er salget af VW Golf fortsat derud af, og i 2012 kom den foreløbig sidste nye model på gaden, Golf 7.

Tysk grundighed giver mange kilometer

WV Golf er en af verdenshistoriens mest populære bilmodeller. Dette bilikon har dog altid været mere at finde på de udenlandske landeveje end på vejene herhjemme. Dette skyldes selvfølgelig prisen, der på grund af danske afgifter gør bilen meget dyr at anskaffe for danskerne. Derfor er det også oplagt at kigge sig rundt efter en Volkswagen Golf brugt. Da alle modeller fra Volkswagen, uanset om vi taler Boblen, Passat eller Golf, er bygget på tysk grundighed kan disse biler køre rigtig mange kilometer. Dermed er Volkswagens biler perfekte at kigge efter på brugtvognsmarkedet. Her er Biltorvet A/S det perfekte sted at starte.

Biler du ikke finder andre steder

Biltorvet er Danmarks største bilportal for nyere brugte biler. Her finder du i tusindvis af bilannoncer på for eksempel en VW Golf og en lang række andre biler, som ikke bliver sat til salg andre steder. Biltorvet er drevet af bilentusiaster, der står i direkte kontakt med de lokale bilforhandlere. Dette sikrer, at alle bilannoncer altid er opdateret, så du undgår at køre forgæves efter en bil, der er solgt eller fremstår med helt forkerte oplysninger.

More articles