Få malet dit træ sommerhus af en maler

19 July 2020 Lotte Hindsberg
image

Sommeren er over os og det betyder at det er tid til at kigge på vores træværk og har du et sommerhus eller en terrasse der er lavet af træ er det nu at du skal have lavet nødvendig vedligeholdelse som at få udskiftet rådne planker og få malet, enten med maling eller med træbeskyttelse. Inden du får malet er det en god ide at få sandblæst dit træværk. Det efterlader træet rent og pænt og ude gamle malerrester, alger, skidt og snavs.

Det er nemmere at se om der er planker der skal udskiftes inden der males. Det er vigtigt at du sikre dig at der kun bliver brugt fint sand, da det ellers kan ødelægge træet. Husk også at træet skal have tid til at tørre inden der males, da der ellers er risiko for at der kommer fugt. 

Find den rigtige maler til jobbet

Da det ikke er ligegyldig hvem du får til får til at male dit træværk, bør du sætte god tid af til at finde den helt rigtige maler til jobbet. Det kunne f.eks. være et malerfirma i Gilleje du ansætter til at male dit hus. Det er en god ide at få mindst 3 forskellige malere til at sende dig et tilbud. Det skal være et tilbud der er specificeret. Det er også en god ide at høre hvilken maling de bruger. Hvis de bruger en billig og dårlig kvalitetsmaling skal du regne med at du indenfor få år skal have malet igen.

Det er også en god ide at bede om referencer eller undersøge hvad tidligere kunder på f.eks. Trustpilot har at sige om det arbejde der er blevet udført. Du skal undersøge om der er noget flere kunder har nævnt. Positivt som negativt. Hvis der er flere der har nævnt noget, er der stor sandsynlighed for at du vil opleve det samme.

More articles