Få hjælp til maling af hus eller lejlighed fra professionelt malerfirma på Amager

09 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du lige flyttet i ny bolig, eller trænger dit nuværende hjem til et touch up i form af nye, friske farver? Så kan det tilrådes at få fat på en faglært maler med erfaring inden for maling af private boliger.

Er det dyrt at få boligen malet professionelt?

Næsten uanset hvilken type malerarbejde, du skal have udført, kan det godt betale sig at få en dygtig, faglært maler på sagen. For det første er et solidt stykke malerarbejde tidskrævende. Hvis hele dit hjem skal males, er det som regel ikke gjort på én dag.

Der er megen forberedelse involveret i malerarbejde. Måske skal der fjernes gammelt tapet, eller der skal lappes mange huller i væggene. Det kan være nødvendigt at reparere pudset, eller pudse hele væggen op på ny – eller måske er den bedst tjent med en fuldspartling.

Når væggene er ensartede og jævne i overfladen, skal de slibes med sandpapir – og så skal du tage stilling til, om der skal males på de bare vægge, eller om der skal opsættes filt eller væv først. Dernæst skal der grundes med blåt vand (Mikrodispers), således at malingen kan binde ordentligt. Og så er det i øvrigt sjældent tilstrækkeligt med et enkelt lag maling.

Samtidig skal du regne med, at du skal sætte tid af til maling af paneler, vinduesrammer, dørkarme, skabslåger og andet indvendigt træværk i huset. Også denne opgave kræver forarbejde, og er ikke gjort på én dag. For det andet er der udgifter til diverse materialer – maling, malertape, grunder, primer, afdækningsmateriale med videre plus udstyr så som pensler, ruller, spande, bakker, spartler og meget mere.

Du slipper altså ikke uden om udgifterne ved at udføre malerarbejdet selv. Og en professionel maler vil kunne skaffe disse ting meget billigere, end du selv vil kunne.

Få et godt tilbud på malerarbejde af høj kvalitet på Malerkanonen.dk

More articles