Få et tilbud på rengøring af din bolig

10 June 2019 Astrid Pedersen

editorial

Rengøring af boligen kan godt være en pligt, som man har en tendens til at skubbe i baggrunden. De fleste fuldtids arbejdende forældre til små børn kender det udmærket godt: Når først arbejde, afhentning, indkøb og madlavning er overstået, har man mere lyst til at tilbringe kvalitets tid med de små end til at styrte rundt med støvsuger, klud og gulvskrubbe. Og da weekenden også som oftest er tæt pakket, vil gulvvask, støvsugning og rengøring af køkken og badeværelse atter komme i sidste række.

Ordentlig rengøring styrker hygiejnen og sundheden

Dette er ikke alene rigtig ærgerligt i forhold til det rent æstetiske. Ingen bryder sig om at se et tykt lag snavs og skidt på gulvet, støv på alle vandrette overflader og nullermænd under sengen samt i hjørner og kroge. Men dårlig hygiejne i hjemmet er samtidig rigtig sundhedsfarlig – især for de helt små, hvis immun system ikke er fuldt udviklet.

Det skidt, som ligger på gulvet – hvor børn under en vis alder ofte opholder sig – udgør prima vækst betingelser for mikrober, det vil sige virus, bakterier og svamp. Et lille barn kan komme til at udvikle allergi og overfølsomhed, som kan gøre livet surt for børn og forældre i mange år.

Få hjælp til rengøring i privat hjem fra erfarne rengøringsassistenter

Hvis du – i lighed med de fleste mennesker – elsker at komme hjem til rene og skinnende stuer og værelser, bør du overveje muligheden af privat rengøring. Hos DVDMV (forkortelse for Det Var Det, Min Ven) finder du udelukkende veluddannede og dygtige rengøringsassistenter med faglig stolthed og kundernes tilfredshed som højeste prioritet. DVDMV har et smart online booking system, så du selv kan bestemme hvornår du ønsker rengøring. Og husk, at du kan trække udgiften til privat rengøring fra i skat!

Kig ind på DVDMV.dk og læs mere om privat rengøring i København.

More articles