Få et fiskesæt til dine børn

31 May 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er sundt at have en interesse sammen med ens børn, som man kan nyde sammen.

Det er endda endnu bedre, når det er en interesse, som man kan dyrke ude i det fri, hvor man kommer helt tæt på naturen og ikke er i nærheden af det digitale, og man ikke kan snyde sig til løsningen eller skippe sekvenser, som man ikke gider.

Tag netop sådan noget som at fiske, hvor det kræver, at man virkelig har godt med tålmodighed, og hvor man skal have det rette fiskegrej for at fange specielle og almindelige fisk.

Man skal også gerne kende et område, hvor det er godt at fiske, som ikke alle andre kender til; men det er bare surt show, hvis man ikke har godt fiskegrej, kender et godt spot at fiske eller har tålmodighed: her er der vindere og tabere.

I gamle dage kunne sådan noget betyde forskellen på, om man fik noget at spise den aften eller ej.

Dyrk fiskeriet sammen med dit barn med et godt fiskesæt

Årsagen til at tage ud at fiske sammen kan være, at du insisterer på, at du og dit barn skal prøve noget sammen væk fra hjemmets fire vægge; eller også så barnet interesse i dit fiskesæt, som du viste frem derhjemme, så barnet ville med ud at prøve en tur med dig.

Det kan så godt være, at det ikke bliver en tidlig morgentur, I tager sammen, og måske tager barnet bare med lejlighedsvis, men det er med til at styrke båndet mellem jer.

Omvendt kan det jo også ske, at barnet virkelig får interesse for det her fiskeri og vil have sit eget fiskesæt. Så er det heldigt, at man kan anskaffe sådan et til ens barn også.

Måske ender barnet med at blive bedre til at fiske end forælderen!

More articles