Få den bedste parkeringsaftale hos et kompetent parkeringsfirma

15 august 2021 Astrid Pedersen

Er du træt af at bilister udefra stjæler sig adgang til dine private parkeringspladser? Så bør du tage kontakt til et professionelt parkeringsfirma.

Hvad kan et parkeringsfirma gøre for mig?

Et parkeringsfirma kan hjælpe dig med at få styr på dine parkeringspladser og komme uvedkommende parkering til livs.

Hos et parkeringsfirma vil du kunne få hjælp til at vælge den parkeringsløsning som matcher dine ønsker og dine parkeringspladsers udformning bedst muligt. En dygtig parkeringskonsulent vil kunne hjælpe dig med at udvælge de parkeringsservice elementer som giver bedst mening i forhold til dine parkeringspladsers størrelse og beskaffenhed.

Uanset om dine parkeringspladser er beliggende i et parkeringshus eller en parkeringskælder, eller om de ligger i grundplan vil du hos en parkeringsfirma som for eksempel UnoPark kunne få den bedste hjælp til at dæmme op for de udefra kommende parkeringssyndere.

Du kan for eksempel få hjælp til at opstille faciliteter til adgangsbegrænsning således at udelukkende retmæssige brugere af pladserne har adgang til de private parkeringspladser. Og er det ikke muligt at afspærre dine parkeringspladser sådan at der kan opsættes en sluse med bomme eller pullerter kan et parkeringsfirma hjælpe dig med alternative parkeringsløsninger.

Få hjælp til parkeringsopsyn og parkeringskontrol hos UnoPark

UnoPark er et af de parkeringsfirmaer i Danmark som er allerlængst fremme is skoene når det handler om skræddersyede parkeringsløsninger. Hos UnoPark vil du altid kunne få den bedste hjælp til parkeringsservice uanset hvorledes dine parkeringspladser er udformet og hvor stort et areal de dækker.

UnoPark tilbyder blandt andet parkeringskontrol ved uddannede parkeringsvagter hvis dine parkeringspladser ikke kan spærres af. UnoPark forestår opsætning af relevante skilte og hjælper gerne med inddrivelse af skyldige beløb fra parkeringsbøder. Og så får du selvfølgelig fuld medbestemmelse over udformning af netop din parkeringsaftale når du vælger UnoPark.

Du kan læse mere om UnoPark på https://unopark.dk/ 

Flere Nyheder