Få Danmarks bedste parkeringsservice

10 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når du som ansvarlig for drift af de til en privat ejendom hørende parkeringspladser er træt af uvedkommende parkering bør du overveje at investere i professionel parkeringsservice.

Hvad er parkeringsservice?

Begrebet parkeringsservice dækker over en række ydelser som typisk udbydes af et professionelt parkeringsfirma.

Når du indgår en aftale om parkeringsservice med et parkeringsfirma vil du få udarbejdet en parkeringsløsning som matcher dine parkeringspladsers behov og dispositioner. Denne løsning kan for eksempel inkludere elementer så som adgangsbegrænsning, parkeringskontrol og parkeringsopsyn.

Hvis du har mulighed for at spærre dine parkeringspladser af ved hjælp af eksempelvis et hegn, eller hvis dine parkeringspladser har deres beliggenhed i en parkeringskælder, vil det være muligt at implementere en vis adgangskontrol. Denne kan for eksempel tage form af bomme eller pullerter som aktiveres ved fremvisning af en parkerings token eller en parkeringstilladelse, eller ved nummerplade genkendelse.

I tilfælde af at du ikke har mulighed for at spærre parkeringspladserne af vil du i stedet kunne vælge parkeringskontrol og parkeringsopsyn i forbindelse med udarbejdelse af din parkeringsløsning. Såvel kontrol som opsyn vil blive udført af dygtige og veluddannede parkeringsvagt som har både hjemmel og beføjelse til udstedelse af forlæg til parkeringsbøder.

Du vil kunne tilvælge ekstra faciliteter så som opstillede automater til udstedelse af midlertidige parkeringstilladelser. Og du vil selvfølgelig have mulighed for selv at fastsætte reglerne for parkering på dine private parkeringspladser.

Lad UnoPark givet et tilbud på parkeringsservice

Det danske parkeringsfirma UnoPark har igennem mere end et årti hjulpet parkerings kunder med at administrere private parkeringspladser. Vælger du en parkeringsløsning gennem UnoPark vil UnoPark stå for alt det praktiske, her under inddrivelse af skyldige beløb fra parkeringsbøder samt opstilling af parkeringstilladelse automater og opsætning af behørig skiltning.

Du kan læse mere om UnoParks services inden for parkeringsservice, og tage direkte kontakt til UnoPark, på hjemmesiden UnoPark.dk

More articles