Få altid tre tilbud fra en malermester

09 July 2021 Camilla Skøtt

editorial

Når du skal vælge den maler, der skal servicere dig og dit hjem, kan du med fordel indhente tre forskellige tilbud. Det giver dig et godt sammenligningsgrundlag og sikrer, at du ikke bliver taget ved næsen.

Har du hørt det der med, at det er en god idé at indhente flere forskellige tilbud på den samme opgave? Det er ikke helt ved siden af. Nogen gør det, fordi de ønsker at presse den ene eller anden pris, mens andre gør det, fordi de vil være sikre på, at de ikke bliver snydt.

Her i huset er vi ikke fortalere for, at man presser folk i pris. Vi antager som udgangspunkt, at en håndværker er den pris værd, han eller hun beder om at få. Men med det sagt er der naturligvis ingen grund til at betale mere for det samme stykke arbejde, hvis kvaliteten er den samme – og derfor kan du med fordel indhente tre tilbud.

Skal du altid vælge det billigste tilbud?

Når du får tre forskellige tilbud (fx fra https://nordicpainthouse.dk/), er det naturligvis, fordi du gerne vil vælge det bedste. Men hvis du skal finde ud af, hvad det bedste tilbud er, skal du vide, hvad du går efter.

Hvad vægter du højest, når der skal males i dit hjem? Er det prisen, der betyder mest, og er du villig til at gå på kompromis med malingen og kvaliteten herpå for at få en lavere pris – og måske også på håndværkernes uddannelse? Eller er det kvaliteten, der betyder mest, og vil du gerne betale ekstra for at sikre, at malingen eksempelvis er svanemærket, og at arbejdsgiveren sørger for ordentlige arbejdsforhold for de ansatte?

Der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet, men du skal vide, hvad du kigger efter, når du sammenligner tilbud – ellers kan du ikke vælge det bedste.

More articles