Et læderforklæde udsætter dig for færre farer

19 April 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis du skal grille, lave varm mad eller tænde et bål og måske styre en masse knive eller andre skarpe genstande, så er det godt at have et læderforklæde på sig.

Man ser mange kokke på TV benytte dem, og der er da også mange mennesker, der leger vikinger, som benytter sig af det, hvorfor det også fremstår virkelig mandigt.

I begyndelsen vil man nok føle, at det vejer en del, end hvad man er vant til med et almindeligt forklæde, og der er ikke mulighed for et sjovt motiv og sjældent en holder til udstyr, men så kan man jo snakke med de andre om, hvad det er for et dyr, der har måttet lade livet for at skabe dette forklæde – eller om det er skabt af kunstigt læder.

Selvfølgelig skal det også vaskes og renses, men det kan man finde en vejledning til, hvordan man gør.

Et læderforklæde gør dig til en mand og beskytter dig godt

For selvom det måske er lettere at folde et stofforklæde sammen og tage med sig, og man kan vaske det sammen med andre ting såsom ens tøj, så er det faktisk smartere at bruge sådan et læderforklæde.

Med sådan et skal man nemlig ikke være bange for, hvis man får gløder på sig fra et bål eller gnister fra grillen, og man mærker heller ikke, hvis der springer stegefedt op på ens mave, når forklædet af læder dækker her.

Desuden er det også smart at bruge, hvis man nu skal bruge nogle knive, hvor man kan være uheldig, at den ene lige springer fra en, eller man taber den og forsøger at gribe den, hvorefter man kommer til at klaske den i retning af ens maveregion.

For læderet skal nok beskytte en godt, da man virkelig skal trykke til, hvis man vil have en kniv gennem dette materiale.

More articles