Det smarte og effektive ved et CTS anlæg

08 March 2021 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du sidder i en virksomhed, hvor der er flere tilknyttede bygninger og kontorer, så er der god grund til at stoppe op. Det kan nemlig være ekstra relevant for dig at kende til et CTS anlæg. 

Hvorfor skal du kende til et CTS anlæg? 

Udgifterne kan hurtigt hobe sig op, når det kommer til det daglige energiforbrug på en arbejdsplads. Derfor kan det også være svært at holde helt styr på, om der er bestemte ting, der er tændt unødvendigt for. Heldigvis er det her, at et CTS anlæg kommer på banen. 

Få god overvågning og styring med energiudgifter 

Et CTS anlæg, hvilket står for Central Tilstandskontrol og Styring, kan overvåge og styre alt fra varme, ventilation, belysning og lignende, som vil påvirke dine energiudgifter. Det betyder selvfølgelig også, at du får et langt bedre overblik over, hvad dit forbrug er.

Opnå energibesparelser 

En anden grund til at du skal kende til et CTS anlæg er, at du kan opnå gode energibesparelser. Det skyldes blandt andet, at du får bedre mulighed for at tilpasse energiforbruget til arbejdspladsen, hvilket i sidste ende kan spare jer for mange penge. 

Spar tid i hverdagen 

Noget der også skal påpeges er, hvordan et CTS anlæg kan spare dine bygningsansvarlige for utrolig meget tid med at tjekke forbruget i de forskellige lokaler. Alt hvad der er værd at vide omkring jeres belysning, ventilation, varme m.m. kan I nemlig til tilgå fra anlægget, der installeres ved jer. 

Hvad koster et CTS anlæg? 

Hvis du tænker, at et CTS anlæg kunne være aktuelt på din arbejdsplads, så vil du sikkert gerne vide, hvad det koster. Her kan det anbefales, at du tager kontakt til et firma i denne branche og indhenter et uforpligtende tilbud. Så får du den mest retvisende pris, som din virksomhed kan forvente at skulle betale.

More articles