Det er ikke let med afbudsrejser sammen med børn – men ikke umuligt!

07 July 2021 Anders Lundtang Hansen
Det er ikke let med afbudsrejser sammen med børn - men ikke umuligt!

Det er nu ikke så meget børnenes opførsel i sig selv, der kan gøre det svært at tage dem med på en afbudsrejse, for det handler bare om opdragelsen, så de er værd at tage med på en længere eller kortere tur.

Det er mere det med – specielt når børnene er små – så er det et stort ansvar at skulle tage sig af dem, og når de bliver ældre, så skal man have dem til at have fri fra skole, hvor alle andre også tager ferie.

Og så er det svært at finde en god afbudsrejse, fordi alle gange gør det samme samtidig; og kendetegnende ved en afbudsrejse er jo blandt andet, at man ikke kan planlægge den i god tid, da den kommer i udbud med kort varsel.

Men der er også det med det, at selv lidt ældre børn ikke kan tage vare på sig selv, så man skal altid holde øje med dem.

Rejs på afbudsrejser med og uden børn

Men derfor kan man stadig være heldig at finde sig en god og billig afbudsrejse, der passer med, når ens børn har fri, og de unger kan være selvstændige nok til, at de opfører sig ordentligt i flyet og kan være lidt alene, når man er kommet ud til destinationen.

Dog er det nok sjovest, hvis man er alene, et voksent par, en stor vennegruppe eller andre, der er mere spontane og kan tage mere tid ud af kalenderen for at tage på en afbudsrejse – hvor der netop ikke venter børn og større ansvar derhjemme, som man skal tage sig af.

Som om man vælger at tage børnene med på sådan en afbudsrejse eller ej, har nok lidt med held at gøre, men det kommer også meget an på børnene.

Men det er en god inspiration at give dem at lære dem om afbudsrejser.

More articles