Derfor skal du vælge en studiebolig gennem Gefion Group

15 December 2019 Silje Hansen

editorial

Er du på jagt efter en bolig i København som studerende, er du sikkert bekendt med at det er utrolig svært og ikke mindst dyrt at bo i København. København er i vækst. Det gælder både når det kommer til at det økonomiske, men også i forhold til beboer i København Kommune. Her anbefaler vi at hvis du allerede i god tid ved at du gerne vil til København for at læse undersøger markedet.

Du kan blandt andet undersøge dine muligheder på Google, Facebook eller LinkedIn. Særligt hvis du skal bo alene, kan det være svært at finde en bolig der række til ens budget, hvis du er studerende. Det kræver derfor enten du har et arbejde ved siden af eller bosætter dig lidt uden for Købehavn. Det mest ideelle er derfor at forsøge at finde en studiebolig i København, der er tæt på dit studie eller en station, så du let kan komme frem og tilbage. En studiebolig er også ideel, da prisen er sat efter, hvad en studerende kan betale. Derudover er det kun studerende der må bo i en studiebolig, så du er sikker på at bo med naboer der også læser. 

Hvor finder du en studiebolig i København?

Når det kommer til studieboliger, kan vi anbefale at du undersøge Gefion Group. Her kan du finde mange forskellige studieboliger, der er tilpasset efter det budget og økonomi en studerende måtte have. Fuglebakkekollegiet som er en af de populære studieboliger ligger i det nordvestlige kvarter i Købehavn. Her ligger det i rolige omgivelser og tæt på en station, så du let kan komme til og fra byen. Det ligger tæt på indkøb, fitness og cafemiljø. Fuglebakkekollegiet rummer i alt 143 studieboliger, hvor det er helt nyt og indrettet med alt hvad du har brug for som studerende. Det er dejlig lyst og i cykelafstand til både indkøb og fitness. Læs mere om Fuglebakkekollegiet her https://gefionfuglebakkekollegiet.dk/.

More articles