Derfor er en airtrack sjov at have derhjemme

30 juni 2020 Sara Mortensen

En airtrack er egentlig en slags madras beregnet til elite springere eller gode gymnaster, som skal bruge en måtte med et kraftigt afsæt. En airtrack kan dog også være en stor fornøjelse at have derhjemme for børnene. Man kan få en airtrack i forskellige størrelser og højder, og det skal vælges lidt ud fra hvad man skal bruge den til. Hvis det kun er til babyer, som skal øve deres motoriske evner, så skal det ikke være den airtrack, som er velegnet til professionelle gymnaster. En airtrack kan være super hyggelig at have i legerummet, stuen eller ude i haven om sommeren. 

Du kan nemt puste din airtrack op og selv indstille hvor hård den skal være. Mange af de airtracks du kan købe i dag, er super brugervenlige og nemme at få stillet op. Hvis I har en airtrack liggende ude i haven, så kan både børnene lege og springe på den, men som sagt er det også en rigtig god bund for babyen at ligge på. 

Find den indre gymnast frem i hjemmet

Hvis i først får en airtrack stående i haven, så er det svært at lade vær med at hoppe på den. Man kan næsten ikke dy sig for lige at prøve om man mon stadig kan lave en salto eller en flik-flak. Det er super godt at have sådan nogle ting til rådighed i hjemmet, så barnet også kan udforske sig selv og være aktiv. I dag kan der nemt gå iPad i den, når børnene skal underholdes. Med en airtrack kan hele familien samles om noget aktivt og noget sjovt. Børnene får brændt en masse sund energi af og man får kvalitetstid på en helt anden måde. Hvis I ikke har sommerferieplaner i år, så kan det være i skulle nyde en dansk sommer og investere i en airtrack – I vil helt sikkert få den brugt meget mere end I lige tror!

Flere Nyheder