Den her dør er ikke, hvad den ser ud til at være

10 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Så du er hjemme hos en familie, og så er der en dør, du ikke lige kan regne ud, hvor leder hen, så du får lov til at tjekke efter.

Så kan det ske det, at du enten ikke kan åbne den, eller du opdager, det faktisk er et maleri på væggen.

Ja, døren udgør faktisk en del af et helt vægmaleri, der er bygget op som en kulisse fra et rum fra en stor engelsk villa eller fra et feriested, som man holder meget af.

Det kunne være fordi, den her familie altid har drømt om sådan en stor, engelsk villa, hvor der er pejs og meterhøje hylder med bøger, en globus-bar i hjørnet og lækre lædermøbler.

Men det er bare ikke noget, som der er råd til, så man må finde på en nemmere metode, og dette indebar en dør samt de andre fornødne omgivelser, der er med til at skabe denne illusion.

dør

Sådan kunne en dør narre en

Som sagt kunne det også være en falsk dør, men det er ikke fordi, den er blevet sat op for at drille folk, for det er trods alt lidt for dyrt bare at have sat sådan en op for at have det morsomt på andre bekostninger.

Det kan være i forbindelse med en renovering, hvor man ændrede huset, og så har man sat denne løse dør over i et skur, og så tror man, den er en del af skuret.

Eller også har man muret til bag ved døren, og døren har man bare ikke fået fjernet endnu.

Sådan kan man gå i en “fælde”, som der ikke engang var lavet intentionelt, men som der bare på kort og lang afstand giver en fornemmelse for, at man rent faktisk har at gøre med en ægte og funktionel dør, selvom det slet ikke er tilfældet.

Skal du derimod have ægte døre, så kan de fås hos: https://klarwindows.co.uk/external-doors.

More articles