Dansk plastproduktion som lever op til alle standarder

18 July 2022 admin

editorial

Som virksomhedsejer har du sikkert brug for en leverandør af de komponenter der anvendes i forbindelse med produktion. Her kan du med stor fordel vælge Carmo A/S – en dansk producent af formstøbte plastik elementer i top kvalitetsmæssig standard. Carmo A/S har leveret sprøjtestøbte komponenter til medicinalindustrien og den tekniske produktion i mere end seks årtier, og har ry for at være blandt de mest troværdige producenter inden for denne genre.

Hvorfor skal jeg bruge Carmo A/S som min faste leverandør?

Carmo A/S har et velfungerende produktionsapparat og erfaring inden for specielle krav til støbning af snøreringe og presenningsringe, surringsbøjler og lænker, ventiler, flanger, og skruelåg, knapper og trykknapper, forskellige plastforme samt kundespecifikke løsninger.

Carmo A/S er derfor din perfekte partner, som håndterer alle processer inden for produktudvikling – fra design og prototype til produktion i store mængder. Carmo A/S har de nødvendige kompetencer til at sikre den høje kvalitet af de særligt fremstillede kundespecifikke komponenter.

image

Virksomheden har produktionsudstyr og erfaring til at opfylde særlige krav til støbning af snøreringe og presenningsringe, surringsbeslag og lænker, ventiler, flanger og skruelåg, knapper og trykknapper, forskellige plastforme, højhastighedssvejseapparater samt kundespecifikke løsninger.

Med andre ord – med Carmo A/S som din partner får du adgang til alle processer inden for produktudvikling fra design og prototype til sprøjtestøbning i god kvalitet og produktion i store mængder.

Carmo A/S’ dygtige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at finde kundespecifikke løsninger, der lever op til dine forventninger.Du kan være sikker på, at når du samarbejder med Carmo A/S, vælger du en leverandør, der altid levere komponenter af højeste kvalitet til din produktion

Vil du gerne vide mere om Carmo A/S og vores mange tjenester? Så er du er altid velkommen til at kontakte Carmo A/S for en uforpligtende samtale om dine behov for plastkomponenter.

More articles