Brug et penny board som ophængende pynt derhjemme

30 september 2021 Anders Lundtang Hansen
image

Et penny board kan man sådan set godt bruge til at skate på, hvis det er det, man gerne vil med det, men man kan også bruge det som pyntegenstand derhjemme.

Det kan sætte en lidt skarp kontrast derhjemme i et fælleslokale, hvor man måske gerne vil have noget, der vejer de mere voksne og alvorlige elementer op, og så kan det også samtidig vise, at man er en aktiv familie, og det ikke bare er et enkelt medlem af familie, der gør sig med den slags.

Specielt hvis det er en af de voksne, der lige sådan et board, så kan man altid sige, at det er et af børnene, som der kan lide at stå på et penny board.

Det kan jo også tænkes, at man bare ikke kan finde ud af at stå på et skateboard eller et pennyboard, men man kan godt lide hele sporten og kulturen omkring skating, så man vil gerne have det board hængende.

Et penny board er skam god pynt derhjemme

Et penny board giver jo også lidt konnotationer om 90’erne og hele tidsæraen fra dengang, så man vil måske gerne have noget udsmykning derhjemme, der minder om den tid, og her kan sådan et board passe perfekt ind.

Man kan vælge at have det hængende på væggen enten horisontalt eller vertikalt efter, både hvor meget plads man har, og hvordan man synes, det vil se bedst ud derhjemme, hvis det nu skal hænge sammen med noget andet.

Og ellers er det jo også praktisk, hvis man er aktiv bruger af sådan et board, at man kan have det hængende på for eksempel ens væg i det værelse, som man har, så man altid kan finde det, og så man heller ikke falder over det, hvis man ellers plejer at lægge det på gulvet. 

Flere Nyheder