Boost prisen på din bolig med en professionel gulvafslibning

10 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Går du og leder efter nemme måder, hvorpå du kan få dit hus eller din lejlighed til at ligne en million – eller gerne flere – i forbindelse med et forestående salg? Så er der faktisk ret mange muligheder – og de fleste ligger lige for.

Du kan for eksempel begynde med en grundig rengøring og afkalkning af dit badeværelse. Det betyder virkelig meget, at fliser, armaturer og rør står skinnende skarpt, og dermed ser nyere og renere ud, end det måske er.

Hernæst kan køkkenet få en lignende tur. Sørg for at muge godt ug grundigt ud bag køleskab og opvaskemaskine, således at dårlig lugt i så vidt muligt omfang elimineres. Og fjern fedt fra alle synlige overflader.

Giv gulvet en opfrisker med en professionel gulvafslibning

Du kan samtidig med fordel sætte tid af til en overfladisk maling af vægge og lofter. Blot et enkelt lag maling kan gøre underværker, og få din bolig til at fremstå frisk og indbydende. Og vil du virkelig sætte trumf på, får du slebet og behandlet dit trægulv.

Trægulvet er et kæmpe aktiv for din bolig – og jo lækrere og mere velholdt, det er i sin fremtoning, des mere vil boligen være værd i såvel ejendomsmæglerens som i de potentielle køberes øjne.

Ved en grundig gulvafslibning fjernes det allerøverste lag af træværkets overflade, og med denne diverse pletter fra spildte væsker, nedtrådt skidt og tøv, misfarvninger fra solfalming samt overfladiske ridser, skrammer og splinter. Gulvet bliver atter smukt og ensartet i sin fremtoning – og med den rette efterbehandling, kan det faktisk komme til at stå som nyt. Dette er en kæmpe fordel for dig som sælger, idet sunde og intakte trægulve er i særdeles høj kurs på boligmarkedet. Du vil hurtigt opdage, at det snildt kan betale sig med en professionel gulvafslibning.

Læs mere på gulvkanonen blogindlæg.

More articles