single-image

Besøg en tandlæge i Hjørring

Forebyg tandlægebesøg med den korrekte tandbørstning 

Om man vil det eller ej, kan man altså godt gøre lidt selv for at undgå alt for slemme tandlægebesøg med alt for mange dyre regninger. En god idé er blandt andet at undersøge, om du har den rigtige tandbørste, og om du overhovedet husker at børste tænder ordentligt.

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at det er en blød tandbørste, som ikke er alt for hård. En hård tandbørste kan gå ind og skubbe tandkødet tilbage, og man kan komme til at skade tændernes emalje mere end højest nødvendigt.

Du kan derudover også overveje at investere i en tandlæge som er mere spids, det er nemlig med til at kunne komme helt ind bagved. I den forbindelse er det nemlig også vigtigt at huske på, at man skal have et lille børstehoved således, at det ikke fylder alt for meget i munden og alligevel ikke kommer ind der, hvor børsten bør komme ind. 

Elektrisk eller manuel tandbørste?

Ja, det er så det store spørgsmål. Generelt siger man, at hvis du har svært ved at få dine tænder helt rene med en almindelig tandbørste, er det selvfølgelig en god idé at gå over til en elektrisk tandbørste. 

Du kan eventuelt starte med at forhøre din tandlæge i hjørring og hører om de mener, at en elektrisk tandbørste kunne være vejen frem. Når det så er sagt, er det selvfølgelig helt op til dig selv, om det er noget, du vil investere i.

For en elektrisk tandbørste koster selvfølgelig en del mere end en almindelig gør. Dog skal du ikke skifte børstehovederne ligeså tit, da der altid kommer 4 i pakken og når først selve apparatet er købt, behøves du ikke bruge flere penge på tandbørsten end højest nødvendigt – kun hvis den går i stykker, som dog sker sjældent. 

You may like