Beregn dit CO2-aftryk med denne omfattende ydelse

03 november 2022 Nikolaj Soenderby

editorial

Hvis du gerne vil vide, hvor meget Co2 din virksomhed producerer i forbindelse med jeres affald, kan du blive klogere på dette ved at vælge den rette samarbejdspartner til affaldshåndtering.

Det er et omfattende arbejde, men det giver dig et detaljeret billede af dit Co2-aftryk. Med det i hånden kan du nemt finde ud af, hvordan din virksomhed kan reducere dit Co2-aftryk og gøre en forskel for miljøet!

Indstil dig på den grønne omstilling

Fortum.dk beregner klimaeffekten ved jeres affald, mad, mobilitet og forbrug. Der tages hensyn til alle relevante Co2-faktorer for hvert produkt eller hver aktivitet. På grundlag af dine data beregner de, hvor stort dit Co2-fodaftryk er – og hvad du kan gøre for at reducere det.

Hvordan fungerer ydelsen?

Der bliver kortlagt Co2-ækvivalenter for jeres farlige affald på baggrund af fælles viden om bl.a. parametre som affaldstype, mængde, vandindhold og transportafstand. 

Beregningen omfatter både:

  • Direkte emissioner, generet ved vores affaldsbehandling.
  • Undgåede emissioner, som følge af nyttiggørelse af affaldet til energi (fjernvarme og el) samt genanvendelse af jern, metaller og olie.

co2 beregner

 

Hvad er fordelene ved ydelsen?

Ydelsen er et fantastisk værktøj for alle, der ønsker at lære mere om deres Co2-fodaftryk og om, hvordan de kan reducere det. Med ydelsen kan du:

– Få et detaljeret billede af dit Co2-fodaftryk

– Finde ud af, hvilke områder af dit liv der udleder mest Co2

– Blive klogere på, hvilke foranstaltninger du kan træffe for at reducere Co2

– Gør noget for at reducere dit Co2-fodaftryk og gøre en forskel for miljøet!

Med denne unikke ydelse fra fortum.dk kan du finde ud af præcis, hvor du producerer mest Co2, og hvilke ændringer du kan foretage for at reducere din påvirkning.

Selv små ændringer i din Co2-produktion kan have en stor indvirkning på miljøet.

Prøv den i dag, og se, hvordan du kan gøre en forskel!

Flere Nyheder