Begynd forfra med en professionel gulvafslibning

12 September 2019 Astrid Pedersen

editorial

Ligner dit før så kønne og lyse gulv noget, der er løgn, efter årevis af daglig slid? Savner du den silkematte sæbe behandlede overflade på dit lækre trægulv – og kan du aldrig rigtig få den samme glans frem i gulvet, lige meget hvor grundigt og hvor ofte du end skrubber og skurer? Er gulvets overflade blevet forvandlet til en broget mosaik af pletter fra spildte væsker, ridser, småskrammer og andre overfladiske skønhedspletter – og kan du tydeligt se forskellen, når du trækker gulvtæppet til side?

Så er der meget, der tyder på, at dit gulv ville have rigtig godt af en grundig og effektiv gulvafslibning – og en ny sæbe behandling.

Hvorfor bliver mit trægulv så grimt med tiden?

Et sæbe behandlet trægulv er utroligt smukt, netop når det har modtaget sin behandling. Den fede sæbe, som arbejdes ned i træværket, mætter de overfladiske fibre og gør gulvet vand- og støv afvisende. Samtidig bleges træet flere toner i forhold til sin oprindelige nuance, og gulvet får derved et hvidligt skær.

Men desværre er sæbe behandlede gulve samtidig de mest sårbare – de bliver hurtigt slidt, når fibrene i træværkets overflade tørrer ud, hvilket uvægerligt sker med tiden. Og så vil støv og snavs samt spildte væsker hurtigt indlejre sig i de porøse fibre, og give anledning til grimme skjolder og matte, grålige slidspor.

Giv gulvet nyt liv med en professionel gulvafslibning og efterbehandling

Er slitagen først nået dertil, hvor gulvet ikke længere bliver pænt og strålende ved almindelig gulvvask, skal der således en gulvafslibning til, før det kan genvinde fordums glans. Du bør overlade denne opgave til en professionel gulvmand, som har det rette professionelle håndelag, og er vant til at føre det tunge maskineri. Hos Gulvkanonen kan du altid få et godt tilbud på en grundig gulvafslibning – læs mere på Gulvkanonen.dk

More articles