Alkoholbehandling – din vej ud af misbruget

01 November 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har dit alkohol forbrug taget overhånd, og ville du ønske at du kunne lægge flasken på hylden? Så kan du få hjælp hos et misbrugscenter som tilbyder alkoholbehandling.

Hvad kan jeg få ud af en alkoholbehandling?

Måske er du lidt loren ved tanken om at skulle bruge tid og penge på en alkoholbehandling. Det er jo slet ikke sikkert at det virker – og hvis du så begynder at drikke igen er du jo lige vidt.

Her skal det siges at en vigtig forudsætning for at en alkoholbehandling er effektiv selvfølgelig er din egen vilje til at få dit liv tilbage på det rette spor. Du skal selv ønske at komme ud af misbruget og tilbage til en tilværelse uden alkohol. Og du skal være forberedt på at der ligger et stykke hårdt og krævende arbejde foran dig.

Til gengæld er det det hele værd. Hvis du vælger at gennemføre en alkoholbehandling har du gode chancer for at komme oven på igen, og for at bygge din tilværelse op på ny. En alkoholbehandling kan være utroligt berigende for dig som person. Og du vil helt sikkert blive et stærkere menneske når du oplever at du selv kan tage kontrol over dit liv.

Hvor kan jeg få en alkoholbehandling som virker?

Hos det danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien tilbydes effektiv alkohol hjælp bygget over den veldokumenterede afvænnings metode Minnesota kuren.

Behandlingscenter Stien er et misbrugscenter med mange års erfaring inden for alkoholbehandling og har en høj succes rate på sine behandlinger. Hos Behandlingscenter Stien vil du blive indlogeret på selve centeret efter at have gennemgået afrusning i trygge rammer.

I løbet af fem uger vil du gennemgå intensiv terapi, individuelt såvel som i grupper. Og der vil blive fulgt op på din behandling gennem møder og samtaler efter selve opholdets afslutning.

Du kan kontakte Behandlingscenter Stien via hjemmesiden behandlingscenter-stien.dk.

More articles