Dette vil du nok ikke tro omen trusse!

30 September 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Dette er ikke en historie om en enkelt trusse, men faktisk trusser i al almindelig og den økonomi, som der kan være i at have med dem at gøre.

Det ved tøjbranchen da også godt, hvorfor de forsøger at lave skånsomme trusser, der sidder godt på kvinderne uden at gnave, hoppe op eller på anden måde være i vejen, men stadig gøre plads til trusseindlæg og tamponer.

Men det er faktisk ikke så meget selve produktionen af trusser fra de officielle instanser, som vi vil komme ind på her.

Det kommer til at handle om genbrug, og hvis du er den type, der er lidt sart eller har nemt til dårlig mave, så er det nok ikke nogen god idé at læsere videre.

Måske vil du endda tro, at det er noget, vi finder på, når du læser videre, men det er faktisk en hel industri i sig selv, som der er mange penge i og næsten er organiseret og handler via mellemmænd og ikke altid direkte salg.

Det skal nemlig handle om noget så mærkeligt som salg af brugte trusser.

Tag et eksempel med, at du er nede i en genbrugsbutik, vil du så ikke gå i en stor bue udenom trusser, strømbukser og underbukser, hvis der lå sådan nogle?

Jo, det ville du formentlig, hvis du er et almindeligt mennesker, og du ville da i hvert fald heller ikke betale et markant beløb for et enkelt par brugte trusser til salg på nettet, vel?

Dette er dog immervæk, hvad der sker i denne verden på nuværende tidspunk. Og det sker over hele verden, selvom meget af det er koncentreret omkring den asiatiske verden.

Det handler ganske enkelt om, at kvinder sælger deres brugte trusser til specielt mænd, og så kan de sælge dem med beskrivelser om, hvad trusserne er blevet brugt til og hvornår.

Det lyder langt ude, men det er skam sandt.

More articles