Få styr på det hele i forbindelse med projektsalg med hjælp fra en boligadvokat

09 March 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Når du køber en bolig som projektsalg, er det altid lidt af et sats. Du ved ikke helt, hvordan boligen kommer til at se ud, når den er færdig. Du ved ikke, om boligen kommer til at være færdig til tiden – og hvad kommer konsekvensen af det til at være? For at være sikker på, at der er styr på det hele i forbindelse med dit projektsalg, er det en god ide, at du sørger for at få en boligadvokat til at hjælpe dig, inden du skriver endeligt under på papirerne. 

Boligadvokaten læser alle papirerne igennem og kan fortælle dig, om du er ved at gøre et godt køb eller ej. Vedkommende kan også se, om der måske er nogle formuleringer i kontrakten, der bør ændres på. Det kan for eksempel være i forhold til, hvis byggeriet bliver forsinket. 

Hvis du vil købe projektsalg i København, kan du for eksempel få firmaet eboligadvokat.dk til at hjælpe dig. De har stor erfaring med at hjælp folk, der køber projektsalg. 

Det er ikke dyrt at få en boligadvokat til at hjælpe dig. Særligt ikke, hvis du sammenligner med, hvor meget det ville koste, hvis der var noget galt med byggeriet. Så kunne det virkelig blive dyrt for dig. 

More articles