Kan du tillade dig at gå ind ad den dør?

18 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu er det jo ikke fordi, du er en dørsælger, der ikke ved, hvem der bor i huset, fordi du kender faktisk vedkommende derinde, du er gode venner med personen, og I ses sidst; desuden mødes jeres familier tit.

I har endda snakket om, hvor tætknyttet I er kommet hinanden, og I tjekker da også posten, passer kæledyr og vander blomster, når hverandre er på ferie.

Desuden har der være snak om, at I skal udveksle døre til hinandens hoveddøre, så I kan komme ind, hvis der er brug for det.

Dørene er pudsigt begge købt fra: https://klarwindows.co.uk/external-doors/front-doors 

Det er så bare ikke sket endnu, og nu står du her og vil gerne i kontakt med familien derinde, så du banker på døren, og du kan mod din forventning mærke, at den giver sig lidt, så den faktisk står på klem.

Enten var den åben, eller også kom du til at banke den åben, men åben er den i hvert fald. Kan du så tillade dig at gå ind?

dør

Hvor godt kender du dem på den anden side af hoveddøren?

Det er jo ikke fordi, det er særligt vigtigt, det du skal bruge folkene til, men nu er du jo her, og døren er åben.

Der lader bare ikke til at være lyde eller liv på den anden side, så er der overhovedet nogle hjemme?

Det kan være for meget at overtræde dens privatsfære, selvom man føler, man kender hinanden, men måske er det lidt for meget af det gode, at man bare går ind.

Omvendt kunne der jo være sket en ulykke, så det kan gøre en stor forskel til det bedre, at man går ind!

Men man kan også tage beboerne i at gøre noget, som man af den ene eller anden grund ikke skulle have set, og så er det venskab ødelagt.

Der er meget, man skal overveje, før man går ind.

More articles