Find brugt Fiat, Toyota eller Alfa Romeo hos Det Digitale Bilhus

10 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle anskaffe en ny bil? Så bør du overveje at finde den på brugtvognsmarkedet.

Hvordan ved jeg, at en brugt bil er pengene værd?

Måske vægrer du dig ved at købe en brugt bil frem for en spritny en af slagsen. Der går mange historier rundt om brugte biler, som nærmest er faldet fra hinanden efter ganske få uger i deres nye ejers varetægt. Dette kan du dog relativt nemt undgå ved at købe din nye brugte bil hos en autoriseret brugtvognsforhandler i stedet for at købe den af en anden privatperson.

En brugtvogns forhandler lever af at sælge brugte biler og er dermed afhængig af sit renomme. Derfor vil en dygtig forhandler altid sørge for at bilen er i fin stand inden den sættes til salg. Ønsker du et bredere overblik over brugte biler til salg kan du eventuelt tage et kig på Det Digitale Bilhus.

Hvorfor lede efter ny brugt bil hos Det Digitale Bilhus?

Det Digitale Bilhus er et oplagt sted at starte hvis du leder efter en bil fra en af producenterne Toyota, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional og Iveco. Det Digitale Bilhus er nemlig en online salgs portal for nye og brugte biler, stiftet og drevet af 23 bilhuse fordelt over hele Danmark.

Disse bilhuse repræsenterer stort samlet ekspertise inden for de nævnte bilmærker. For dig som kunde betyder det at du trygt kan finde en brugt bil på den online portal, da denne sælges gennem en autoriseret forhandler med udvidet special viden omkring netop dette mærke og den valgte model.

På Det Digitale Bilhus’ online portal kan du altid finde opdaterede annoncer for brugte biler til salg hos en af de tilknyttede forhandlere – og du kan være helt sikker på at prisen står mål med bilens kvalitet.

More articles