Find det rette webhotel

15 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle bygge en hjemmeside til promovering af din virksomhed? Så bør du sørge for at indkøbe domæne, og finde en god og stabil udbyder af webhotel.

Hvad er et webhotel?

Et webhotel er en plads på en delt server hvor dit domæne og din hjemmeside kan bo. Når du køber et webhotel til din hjemmeside får du således ikke din helt egen server.

Din hjemmeside bor så at sige side om side med andre hjemmesider. Du betaler således noget mindre for en plads på et webhotel end du gør for en dedikeret fysisk server er på en VPS (Virtual Personal Server).

Skal jeg have et webhotel eller en dedikeret server?

Om du skal vælge en plads på et webhotel eller en dedikeret server til din hjemmeside kommer helt og holdent an på dennes behov og beskaffenhed. Nogle mindre websites som hverken kræver særlig meget plads eller har overvældende meget trafik klarer sig fint med et lille webhotel.

Vælger du således et webhotel til dit præsentations website som ikke trækker særligt mange besøgende eller har nogen videre interaktion vil du sikkert klare den fint. Skulle dine behov ændre sig siden hen vil du kunne opgradere til et lidt større webhotel med mere plads og en højere kapacitet. Eller du kan vælge at flytte til en VPS som giver dig øget båndbredde og mere oppetid.

Dette kan for eksempel være en oplagt idé til dig som måske vil udvide din website med en webshop. En sådan kræver nemlig lidt mere end en website uden mulighed for anden interaktion end højst en kontakt formular. Og hvis du vælger at lægge din hjemmeside hos DanDomain vil du nemt kunne skifte mellem de forskellige hosting løsninger.

DanDomain er blandt Danmarks største og mest benyttede udbydere af webhosting. Køb webhotel på DanDomain.dk.

More articles