Find din lokale tandlæge i Aarhus

13 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Har du ikke været hos din tandlæge i årevis? Så er det på tide at du får bestilt en tid.

Det er nemlig vigtigt at du mindst én gang om året gaber op og lader tandlægen tjekke dine tænder og dit tandkød. I hvert fald hvis du ønsker at bevare begge dele resten af dit liv.

Se dig godt for når du skal vælge tandlæge

Hvis du er flyttet til en ny by siden du sidst var til tandlæge skal du ud og finde dig en nye én af slagsen. Din nye tandlæge bliver ikke tildelt automatisk gennem den offentlige sundhedssikring på samme måde som din praktiserende læge. Det betyder at du selv skal ud og lede. Og her kan det godt betale sig at se sig godt for.

tandlæge aarhus

Det er vigtigt at du vælger en tandlæge som er velrenommeret blandt beboerne i lokal området. Det betyder nemlig at vedkommende kan sit kram. Du bør vælge en tandlæge som du føler at du kan stole på, og som har mange års erfaring inden for privat tandlæge praksis.

Hvad kan tandlægen hjælpe med?

Din tandlæges fremmeste opgave er at hjælpe dig med at forebygge tandsygdomme. På den måde får du nemlig de stærkeste forudsætninger for at bevare dit blivende tandsæt smukt og intakt hele livet igennem.

Hvis du en til to gange om året lader tandlægen efterse dine tænder og samtidig give såvel tænder som tandkød en grundig afrensning har du faktisk gjort hvad du kunne for at bevare dine tænder sunde og stærke. Og det behøver ikke at koste dig en mindre formue.

Gå trygt til tandlæge i Aarhus

Har du endnu ikke en fast tandlæge, og er du bosiddende i Aarhus, kan du med fordel vælge TandlægeCenteret Clemens Torv. Du kan booke tid til dit første besøg i klinikken på hjemmesiden clemenstand.dk.

More articles