3 ting du skal overveje, før du renoverer dit badeværelse

26 October 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du skal i gang med at renovere dit badeværelse, så er der en række ting, som du skal overveje. Hvilket design skal du vælge, hvilken farveskala passer bedst i badeværelset og har du budgettet til at få alle de funktioner, som du ønsker dig? Vi har i dette indlæg hjulpet dig med tre gode råd, som du skal overveje, inden du kaster dig over dit renovationsprojekt.

 

 

1. Har du budgettet?

Det er desværre ikke så billigt at få renoveret et badeværelse. Der er en masse udgifter, som kan komme bag på dig, at det koster så meget. Det er specielt installationer af nyt toilet eller håndvask, der godt kan koste en del. Derfor råder vi dig til, at du lægger en god budgetplan for dit renovationsprojekt. Du kan også finde alternative løsninger, hvor du kan spare i budgettet. Det kan f.eks. være, hvis du har et badekar, som du egentlig gerne vil have skiftet ud. Vidste du godt, at badekar kan males med en ny emalje? Du kan spare penge ved at få malet dit badekar, fremfor at skifte det ud med en ny. Det samme kan du gøre ved din håndvask. Resultaterne er flotte og det vil komme til at se helt nyt ud. Det kan hjælpe dig med dit budget, at du finder alternative løsninger, så du kan spare penge.

 

2. Hvilken stil skal det være?

Det er vigtigt, at du har en helt klar idé om, hvordan stilen skal være i dit badeværelse. Der findes mange stiltyper, hvor du naturligvis skal finde en, der matcher med resten af huset. Hvis du har et moderne indrettet hus, så kan du gå efter en mere minimalistisk stil på dit badeværelse. Er du glad for farver og mønstre, så kan du vælge en stil på badeværelset, der er prydende for øjet. Det kan være en væg farve, der er varm og indbydende.

 

3. Planlæg indretningen

Indretningen af badeværelset kan også tage tid. Her kan du få råd af indretningseksperterne ved den virksomhed, som skal renovere dit badeværelse. De har en masse viden indenfor funktionelt indretning af et badeværelse. Det er nemlig ikke lige sådan, at man bare kan indrette badeværelset, som man vil. F.eks. Hvis du planlægger at udskifte dit toilet, skal du først overveje, hvilken slags væg der omgiver det. Kan det holde til et hængende toilet og hvordan er det med rørene, der skal tilslutte toilettets afløb? Spørg en professionel om råd, før du går i gang. 

More articles