3 stykker kød du vil elske

02 November 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis man er til kød, så er der nogle typer kød, som man med garanti vil elske, hvis man blev serveret. Vi har lavet dette indlæg, for at give dig et indblik i 3 slags kød, som du bør smage, hvis du endnu ikke har smagt dem.

Wagyu

Er du en kødelsker, så bliver du nødt til at prøve at smage en god Wagyu bøf. Her skal du dog være forberedt på, at prisen er ret høj, da Wagyu er tilsvarende Kobe kød, som du måske kender. Hvis du vælger at købe Wagyu, så vil du blive mødt af en skala, som vurderer hvor godt kødet er. Skalaen går fra A til C, hvor A er det bedste.

En lækker oksemedaljon

Føler du ikke for at bruge op mod et par tusinde kroner på et stykke kød, så anbefaler vi, at du vælger at lave en oksemedaljon i stedet. En god oksemedaljon går man aldrig galt i byen med, og den kan fås på en del forskellige restauranter. Du kan få en god oksemedaljon fra omkring 250kr og op af, hvis du vælger at spise den på en restaurant.

Find en oksemedaljon, som du kan lave derhjemme her: http://www.kosakgaarden.dk/

En T-Bone steak

Når man er kødelsker, så er det ikke altid sikkert, at noget som en oksemedaljon vil være nok. Her kan det være nødvendigt med en T-Bone eller lignende, da det egentlig er to stykker kød man får. En T-Bone vejer hurtigt over et halvt kilo, og er derfor det helt essentielle valg, hvis man er en af de lidt mere sultne kødædere.

T-Bones er svære at lave så de er tilberedt perfekt gennem alt kødet, dette skyldes at der sidder flere forskellige stykker kød rundt om en knogle, hvor noget af kødet ikke må få lige så lang tid som andre dele af det.

More articles